Stora förändringar på gång! Senare i år tar vi nästa steg i vår resa.
Lämna din e-post till oss så kontaktar vi dig när det är dags.

STÄNG
Meny

Winemaker’s Dinner

Publicerat för 9 år sedan

WINE MAKER’S DINNER MED THEODORE AND ALEXANDRA MANOUSAKIS

För första gången i Sverige!
O.Wines & Spirits bjuder in till en helkväll med en av Kretas mest ansedda producenter, Manousakis Winery.

Förutom god mat och fantastiska viner får du möjlighet att träffa grundaren,
Theodore Manousakis och hans dotter Alexandra som i dag driver vingården med stor framgång.

Onsdagen den 29 april är du välkommen till Sjöfartshuset Festvåningar för att uppleva hur köksmästare Lowe Karlsson och hans kockar tolkar en middag till Manousakis ära.
Du kommer få ta del av vinfamiljens historia i Sjöfartshusets vackra 1600-tals salonger.
En kväll vi hoppas ska inspirera och öppna dina sinnen för den nya grekiska vinvärlden.


 

Meny
Lättgravad dillhalstrad kaninfilé med slagen dragonvinaigrette, sallad med

inkokta, picklade och råa primörer samt kavringscrisp och brynt smör
2014 Nostos Pink
Lättrimmad ugnsbakad torskrygg med brynt citron- och ramslökssmörsås,
sprödstekt sidfläsk, friterad kapris samt crème och cruditéer av broccoli
2 Mazi
Stekt kalvfilé och bräss med reducerad kalvfond smaksatt med hallonvinäger,
rökt pärllök, vårprimörer, potatis- och vit sparriscrème
2012 Nostos Grenache
Helstekt reninnanlår med mörbrässerat renlägg, ankleversky,
stekt kungsmussling, bränd lök och jordärtskocka
2010 Nostos Alexandras / 2009 Nostos Manousakis
Mjölkchokladpastej med pistageglass, halloncrémeux, nougatkula,
färska hallon, karamelliserad pistage och chokladmaräng
Digestif

Kaffe

 

Du bokar plats genom att skicka anmälan till  info@owines.se
varpå vi skickar betalningsuppgifter.

Antalet platser är begränsat.
Anmäl dig i dag eller senast den 20 april!

Var: Sjöfartshuset Festvåningar, Skeppsbron 10, Stockholm
När: Onsdagen 29 april, kl 19.00
Pris inklusive meny och vin: 1195 kr

Klädsel:
Kavaj

VARMT VÄLKOMMEN!